Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Tarieven

Bij de meiden Kinderopvang heeft een Kinderdagverblijf groep ’t Kiendernest en Buitenschoolse opvang groep ’t Kienderwoud deze groepen bevinden zich in Hoogeveen. Daarnaast is er een tweede locatie gestart in Stuifzand. Ook hier bevinden zich een KDV en een BSO groep genaamd de Zandkanjers. Alle groepen van Bij de meiden Kinderopvang bevinden zich in schoolgebouwen. In Hoogeveen is dit ODBS 't Kienholt en in Stuifzand is dit OBS de Zandloper.

Het tarief voor het KDV is €9,50 en het uurtarief voor de BSO is €8,85 dit geldt voor de contracten met vaste uren. Het tarief voor de flex opvang is €9,70 voor het KDV en €9,05 voor de BSO. Per 1 april worden de tarieven verhoogd naar:

KDV Flex €10,05

KDV Vast €9,75

BSO Flex €9,40

BSO Vast €9,10

Er kan kinderopvangtoeslag worden aangevraagd bij de belastingdienst. Het verschilt per inkomen wat er terug kan worden gevraagd.

Het LRK nummer van het kinderdagverblijf 't Kiendernest is: 271837949

Het LRK nummer van de buitenschoolse opvang 't Kienderwoud is: 101541843

Het LRK nummer van de buitenschoolse opvang de Zandkanjers is: 211671010

Het LRK nummer van het kinderdagverblijf de Zandkanjers is: 205148955 

 

Klik hier voor het inspectierapport van de GGD van onze BSO groep 't Kienderwoud en hier voor het inspectierapport van 't Kiendernest.

Voor de inspectierapporten van onze locatie in Stuifzand klik je hier voor het KDV en hier van de BSO de Zandkanjers in Stuifzand.

Wij blijven flexibel en doen niet aan dagdelen. Bij ons kan je, met een minimum van een uur, per kwartier opvang afnemen.