Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Opvang en pakketsoorten

Bij de meiden Kinderopvang biedt twee verschillende soorten Kinderopvang aan.
Flexibele opvang en vaste opvang. Hieronder worden de verschillende soorten opvang uitgelegd. Ook vindt u hier de verschillende pakketten die wij aanbieden. Mocht u er niet uitkomen of niet zeker weten welk pakket het beste bij u en uw situatie past dan kijken wij graag met u mee! Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Flexibele opvang


Flexibele opvang bij Bij de meiden houdt in dat er zelf opvang kan worden aangevraagd wanneer dit nodig is. Je zit niet vast aan vaste dagen per maand. Wel aan dagdelen. Je kan kiezen voor ochtenden, middagen of hele dagen. Deze kunnen worden aangevraagd via ons ouderportaal. Deze aanvragen komen bij ons binnen en worden in behandeling genomen. Op basis van beschikbaarheid (we hebben op elke groep een vast aantal flex plekken) worden deze aanvragen goedgekeurd. In het overzicht die onderaan de pagina staat staan de dagdelen beschreven. Daarnaast hanteren wij ook een minimale afname bij een flexcontract, ook deze staat beschreven in het overzicht.

We vangen kinderen van verschillende scholen op. Houdt er wel rekening mee dat als wij kinderen ophalen van school er extra tijd wordt berekend voor het ophalen van de kinderen. Dit omdat onze pedagogisch medewerkers vanaf dat tijdstip op weg zijn richting de scholen.

Onderaan de pagina staat de link naar het document met het overzicht van alle pakketten.

 

Vaste opvang

Vaste opvang houdt in dat er wordt gekozen voor vaste dagen en tijden. Hierdoor krijgt u als ouder ook vaste factuur per maand (die kan afwijken als er eventueel meer opvang wordt afgenomen). Dit houdt ook in dat u een vast aantal uren opvang per maand afneemt. Deze uren kunt u gemakkelijk doorgeven bij de belastingdienst voor de kinderopvangtoeslag.

Onderaan de pagina staat de link naar het document met het overzicht van alle pakketten.

 

Vakantie opvang

Tijdens de schoolvakanties zijn wij altijd geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Kerst etc.

In de vakanties wordt er vaak voor de kinderen iets extra’s georganiseerd. Van Nieuwjaarsdiners naar poppenkastvoorstellingen naar Halloween en zomerfeesten. Bij de BSO is niks te gek! De meeste feesten en activiteiten wordt in samenwerking met de BSO kinderen georganiseerd. Als er uitstapjes gepland worden waardoor we gebruik moeten maken van auto’s wordt er vooraf altijd overlegd met ouders.

Voor de vakantieopvang wordt er in ons systeem gewerkt met een vakantie tegoed. Op basis van de gewenste opvang worden de uren berekend en opgeboekt in een tegoed. Elke ouder kan dit tegoed inzetten voor de vakantieplanning. De dagen kunnen worden aangevraagd in het systeem en het tegoed wordt hiervoor ingezet. 

 

Overzicht flex- en vaste pakket Bij de meiden