Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

BSO 't Kienderwoud

BSO 't Kienderwoud is gevestigd in Hoogeveen. Doordat wij dichtbij het Winkelcentrum de Weide zijn gevestigd liggen wij erg centraal. Regelmatig worden er uitstapjes gepland zoals naar het Winkelcentrum, het Steenbergerpark, bij het Speelbos op loopafstand en de kinderboerderij. We vinden het erg belangrijk dat de kinderen een gevoel van veiligheid bij ons ervaren. Wij bieden daarom ook kindvergaderingen aan waarbij de kinderen kunnen aangeven wat ze graag willen doen of wat ze missen bij ons op de groep. Daarnaast werken wij ook met zelfstandigheidscontracten. Hierin wordt aangegeven of hij/zij zelfstandig kan buiten spelen, naar de sport mag en/of hij/zij met vriendjes in de buurt mag spelen. Dit wordt altijd in overleg gedaan met ouders/verzorgers.

Wij bieden activiteiten aan maar geven de kinderen de ruimte of zij dit willen doen of niet. Vrijheid vinden wij erg belangrijk.

Het LRK nummer van BSO 't Kienderwoud is: 101541843. Klik hier voor het inspectierapport.

Houdt er wel rekening mee dat voor de BSO een minimale afname van uren geldt (dit is 3 uur in de week) en dan ook 3 uur per aangevraagde opvangdag. Dit wordt berekend op het contract dat wordt gekozen (40 weken, 48 weken of 52 weken).