Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

BSO de Zandkanjers

 

BSO de Zandkanjers is gevestigd in Stuifzand. De opvang vindt plaats in de basisschool OBS de Zandloper, wij werken dan ook nauw samen met de school. We vinden het erg belangrijk dat de kinderen een gevoel van veiligheid bij ons ervaren. Wij bieden daarom ook kindvergaderingen aan waarbij de kinderen kunnen aangeven wat ze graag willen doen of wat ze missen bij ons op de groep. Daarnaast werken wij ook met zelfstandigheidscontracten. Hierin wordt aangegeven of hij/zij zelfstandig kan buiten spelen, naar de sport mag en/of hij/zij met vriendjes in de buurt mag spelen. Dit wordt altijd in overleg gedaan met ouders/verzorgers. Bij de meiden Kinderopvang vindt het erg belangrijk om vaak naar buiten te gaan om de wereld te ontdekken. Stuifzand ligt in een prachtige omgeving met veel natuur.

Wij bieden activiteiten aan maar geven de kinderen de ruimte of zij dit willen doen of niet. Vrijheid vinden wij erg belangrijk.

Het LRK nummer van BSO de Zandkanjers is: 211671010. Klik hier voor het inspectierapport. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar: 0683132010.

Eerste dag Stuifzand