Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

De eerste echte dag in Stuifzand!

Allereerst hebben wij natuurlijk afgelopen zaterdag 5 mei een feestelijke opening gehad. De kinderen konden cakejes versieren, koekhappen, en blikgooien. Daarnaast was er ook een springkussen aanwezig wat natuurlijk gegarandeerd staat voor plezier! Ook kregen veel kinderen een prachtige glittertattoo! Het was een zeer geslaagde en gezellige ochtend die druk is bezocht. Wij willen dan ook iedereen bedanken die geholpen heeft om deze tweede locatie te realiseren en natuurlijk ook iedereen die geholpen heeft bij de opening. Deze dag vergeten wij nooit!

Dinsdag 8 mei was dan echt de eerste dag in Stuifzand! Het was prachtig weer net zoals bij de opening. Nadat wij hadden genoten van wat drinken en een heerlijk verfrissend waterijsje op hadden gegeten was het tijd om naar buiten te gaan. Het is nog niet officieel modderdag maar ach dat maakt toch niet uit? Lekker kliederen met water in de zandbak. Wat een feest! Op naar nog meer van deze heerlijke dagen!

Geïnteresseerd in opvang bij BSO de Zandkanjers? Dat kan! Bel vrijblijvend naar 06-83132010 of mail naar zandkanjers@bijdemeiden.nl voor een gezellige rondleiding en vraag naar de (eventuele) mogelijkheden.

Eerste dag Stuifzand