Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Hallo allemaal,

Ik ben Evelien en ik ben geboren in 1991 in het mooie Dedemsvaart.
Hier woon ik nog steeds, in een appartementje in het centrum. In mijn vrije tijd staat de radio altijd aan, kijk ik graag films en fotografeer ik af en toe.

Al sinds jongs af aan weet ik dat ik later met kinderen zou gaan werken.

Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding Sociaal Agogisch Werker niv 4 ging volgen.
Deze heb ik succesvol afgerond in 2011. Sindsdien ben ik altijd aan het werk geweest in de kinderopvang. In juni 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Bij de Meiden.
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Samen spelen op de groep, een hoge toren bouwen, lekker vals zingen aan tafel of even rustig een boekje lezen op de bank.
Mijn belangrijkste taak vind ik dat uw kind(eren) zich veilig voelen en dat ze een top dag hebben gehad bij de Meiden!

Hopelijk tot gauw!

 

Evelien

 

Hallo,

mijn naam is Jony Brinkhuis en ik ben 29 jaar. In 2012 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster. Als snel had ik werk in de kinderopvang. Inmiddels werk ik al 5 jaar als pedagogisch medewerkster. Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Bij de meiden waar ik het erg naar mijn zin heb. Op de locatie in Stuifzand ben ik twee dagen te vinden, daar draai ik de peutergroep en daarnaast ook KDV en BSO. In Hoogeveen ben ik ook een dag werkzaam. De omgang met kinderen vind ik erg mooi, het gericht naar ze kijken en daarop inspelen. Het volgen van de ontwikkeling van een kind en de sprongen zien die ze maken vind ik het geweldige aan dit werk. Creatieve activiteiten bedenken met de kinderen en sport & spel aanbieden is iets wat ik regelmatig doe. Ik hoop hier nog een hele leuke en gezellige tijd te hebben!

 

Groetjes Jony Brinkhuis

Jony

 

Hallo iedereen,

 

mijn naam is Melanie ter Bork. Ik ben 22 jaar oud en woon in Nijeveen. Daar woon ik met mijn ouders, zusje en onze honden. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding SAW Pedagogisch Medewerker niveau 3. Deze heb ik in 2015 succesvol afgerond. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan bij Doomijn en sinds juni 2018 werk ik bij Bij de meiden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de honden. Verder vind ik het erg leuk om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd voelen bij mij en dat ze een leuke dag ervaren. 

Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Melanie

 

Hallo,

 

ik ben Gwenda Gerrits. Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik in Dedemsvaart. Ik werk sinds okobter 2018 bij Bij de meiden Kinderopvang en daarnaast

als onderwijsassistent bij ODBS 't Kienholt. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op de opvang en BSO en dat de kinderen het naar hun zin hebben.

Het is mooi om te zien hoe ieder kind uniek is en zich ontwikkelt in zijn/haar eigen tempo. Daarnaast vind ik het zelf fijn dat geen dag hetzelfde is, iedere dag is een nieuw avontuur!

 

Groetjes Gwenda

Gwenda

 

Hallo.

 

Mijn naam is Felicia ten Caat. Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik in Elim. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij de meiden en hoop hier nog vele jaren te zijn.
Met liefde voor dit vak draag ik mijn zorg bij voor u/jullie kinderen. Creatief bezig zijn vind ik erg leuk. 
In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met de kinderen of ben ik bezig met muziek. 

 

Lieve groetjes, Felicia

 

Felicia

 

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Demi Marissen en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren in Hoogeveen en woon hier nog steeds samen met mijn vriend en hond.

Ik heb eerst de verpleegkundige opleiding gedaan en na een jaar werken besloten om een andere richting op te gaan.

1 januari 2019 begin ik met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 bij Bij de meiden.

Ik vind het mooi om de fantasie en de creativiteit van kinderen te zien en vind het belangrijk om de kinderen een warm en veilig gevoel te geven.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het trainen van mijn hond en dingen bakken zoals; koekjes, muffins en taarten.

Misschien tot snel,

 

Groetjes Demi Marissen.

 

Demi
 

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Sharon Dekker-Okken en ik woon in Hoogeveen. Ik ben geboren in 1988, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Sinds oktober 2017 werk ik op het KDV en BSO bij De Meiden.

Ik ben werkzaam in de kinderopvang sinds 2008 en sta elke dag met een lach op de groep.  Ik vind het geweldig om er voor de kinderen te zijn, ze uit te dagen en te verzorgen. Knutselen is echt mijn ding, maar ook voor een potje voetbal ben ik te porren.

 

Groetjes Sharon Dekker-Okken

 

Sharon

 

Dag allemaal!

Mijn naam is Marissa Haxe en ik ben de nieuwe aanwinst van het Bij de meiden team. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend, dochter en de kat Elmo in Meppel.
In mijn vrije tijd zing en dans ik graag mee met de radio, breng ik tijd door met mijn gezin. Al vanaf jongs af aan speelde ik al met poppen, verschoonde ik deze en gaf ze de fles. Toen wist ik het al zeker, ik wil graag met kinderen werken. Nadat ik een tijdje de opleiding PABO had gevolgd wist ik dat dat niets voor mij was en daarom een andere richting moest kiezen. Zo ben ik uitgekomen in de kinderopvang.
Als mensen mij vragen waarom ik de kinderopvang zo leuk vind, dan geef ik altijd als antwoord dat geen dag hetzelfde is. Ieder kind is uniek, en je krijgt met elk kind een band. Daarom vind ik het ook leuk om met ze te knuffelen, ze te begeleiden in hun spel (vaak door mee te doen) en door met ze aan tafel liedjes te zingen.   
Je bent iedere dag bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Van de eerste stapjes totdat ze naar het voortgezet onderwijs gaan, je maakt het allemaal mee.
Nog een reden waarom ik werken in de kinderopvang zo’n leuk beroep vind is dat je heel veel waardering krijgt van de ouders. Zij vertrouwen ons eigenlijk hun kostbaarste bezit toe. Doordat je de kinderen vaak ziet krijg je ook automatisch een band met ouders. Er is niks mooiers dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door jouw toedoen de kinderen weer een stukje zijn gegroeid. Door een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, hoop ik dat uw kind zich fijn voelt en met een glimlach weer naar huis toe gaat aan het einde van de dag.

Groetjes, Marissa

Marissa