Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Even voorstellen, ik ben Kelly ook wel Kelly2 genoemd. Ik werk sinds maart 2017 bij de leukste en gezelligste kinderopvang van Nederland.. Bij de meiden Kinderopvang! Ik ben in februari 2017 begonnen bij Bij de meiden als BBL-student en na mijn diploma uitreiking mocht ik hier blijven werken. Mijn hart ligt bij het werken in de kinderopvang en hoop nog vele jaren hier te mogen werken. Ik woon samen met vriend in Hoogeveen en mijn hobby's zijn: lezen, tekenen en diamond painten. 

Groetjes Kelly2

Kelly2

Hallo allemaal,

Ik ben Evelien en ik ben geboren in 1991 in het mooie Dedemsvaart.
Hier woon ik nog steeds, in een appartementje in het centrum. In mijn vrije tijd staat de radio altijd aan, kijk ik graag films en fotografeer ik af en toe.

Al sinds jongs af aan weet ik dat ik later met kinderen zou gaan werken.

Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding Sociaal Agogisch Werker niv 4 ging volgen.
Deze heb ik succesvol afgerond in 2011. Sindsdien ben ik altijd aan het werk geweest in de kinderopvang. In juni 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Bij de Meiden.
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Samen spelen op de groep, een hoge toren bouwen, lekker vals zingen aan tafel of even rustig een boekje lezen op de bank.
Mijn belangrijkste taak vind ik dat uw kind(eren) zich veilig voelen en dat ze een top dag hebben gehad bij de Meiden!

Hopelijk tot gauw!

Evelien

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Rachelle en ik ben geboren op 01-02-2000 in Hoogeveen. Momenteel woon ik met mijn moeder en zus in Pesse. Ik heb twee jaar stage gelopen bij Bij de meiden.  Sinds juli 2018 ben ik in overleg met Martien en Kelly als BBL-er gestart om mijn opleiding hier af te maken. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald in oktober 2019 en ben ik op beide locaties aan het werk. Dit doe ik met veel plezier.

Het leuke aan het werken met kinderen is dat ik de kinderen begeleiding kan aanbieden bij het ontwikkelen. Ik vind het heel interessant om te zien dat een kind, die zich in een veilige omgeving, zich optimaal kan ontwikkelen tot een eigen persoon. Het fijnste aan het werken bij Bij de meiden is dat je de kinderen alles kan aanbieden waar ze behoefte aan hebben en dat in een super gezellig, doelgericht en enthousiast team! Onze taak is, naast een gezellige en leuke dag, natuurlijk ook om de kinderen een leerzame dag te geven. Tot snel!

Groetjes Rachelle

 

Rachelle

 

Hallo,

mijn naam is Jony Brinkhuis en ik ben 29 jaar. In 2012 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster. Als snel had ik werk in de kinderopvang. Inmiddels werk ik al 5 jaar als pedagogisch medewerkster. Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Bij de meiden waar ik het erg naar mijn zin heb. Op de locatie in Stuifzand ben ik twee dagen te vinden, daar draai ik de peutergroep en daarnaast ook KDV en BSO. In Hoogeveen ben ik ook een dag werkzaam. De omgang met kinderen vind ik erg mooi, het gericht naar ze kijken en daarop inspelen. Het volgen van de ontwikkeling van een kind en de sprongen zien die ze maken vind ik het geweldige aan dit werk. Creatieve activiteiten bedenken met de kinderen en sport & spel aanbieden is iets wat ik regelmatig doe. Ik hoop hier nog een hele leuke en gezellige tijd te hebben!

Groetjes Jony Brinkhuis

Jony

 

Hallo iedereen,

 

mijn naam is Melanie ter Bork. Ik ben 23 jaar oud en woon in Nijeveen. Daar woon ik met mijn vriend en onze honden. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding SAW Pedagogisch Medewerker niveau 3. Deze heb ik in 2015 succesvol afgerond. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan bij Doomijn en sinds juni 2018 werk ik bij Bij de meiden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de honden. Verder vind ik het erg leuk om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd voelen bij mij en dat ze een leuke dag ervaren. 

Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Melanie

 

Melanie

 

Hallo.

Mijn naam is Felicia ten Caat. Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik in Elim. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij de meiden en hoop hier nog vele jaren te zijn.
Met liefde voor dit vak draag ik mijn zorg bij voor u/jullie kinderen. Creatief bezig zijn vind ik erg leuk. 
In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met de kinderen of ben ik bezig met muziek. 

 

Lieve groetjes, Felicia

Felicia

 

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Demi Marissen en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren in Hoogeveen en woon hier nog steeds samen met mijn vriend en hond.

Ik heb eerst de verpleegkundige opleiding gedaan en na een jaar werken besloten om een andere richting op te gaan.

1 januari 2019 begin ik met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 bij Bij de meiden.

Ik vind het mooi om de fantasie en de creativiteit van kinderen te zien en vind het belangrijk om de kinderen een warm en veilig gevoel te geven.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het trainen van mijn hond en dingen bakken zoals; koekjes, muffins en taarten.

Misschien tot snel,

 

Groetjes Demi Marissen.

 

Demi


Hallo ouders/verzorgers,

Ik ben Sylvia Klasen-Boer, ik woon in Nieuwlande samen met mijn man Sander, zoontjes Duuk en Vinn en onze hond Saar.

Ik heb in 2011 mijn diploma SPW gehaald en ben een aantal jaar in de kinderopvang aan het werk geweest totdat het bedrijf failliet ging en ik thuis kwam te zitten en de branch kinderopvang erg slecht liep. Ik ben een andere richting in gegaan en ben in de zorg terecht gekomen. Ik heb 5 jaar in de zorg gewerkt maar toch miste ik de kinderopvang. Januari 2019 werd mijn contract niet verlengd in de zorg en ik zwanger thuis kwam te zitten. Ik werd door een vriendin gewezen op de vacature Bij de Meiden en zo is het balletje gaan rollen.

Ik ga elke dag met heel veel plezier naar het werk, ik sta elke dag met een glimlach op de groep.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij, dat ze na een dag spelen met een glimlach en een goed gevoel naar huis gaan.

Ik ben dol op winkelen, lekker op stap met mijn zoontje samen zwemmen, naar de speeltuin of gewoon lekker thuis aanrommelen.

Groetjes Sylvia

sylvia-test-joost

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Manuela Schonewille, ik ben 25 jaar en woon in Elim samen met mijn vriend en zoontje. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af en natuurlijk leuke dingen doen met mijn gezin. 

Ik heb eerst als gastouder gewerkt en daarna bij andere kinderopvangorganisatie. Zoals jullie misschien al hebben gezien ben ik vanaf september 2019 werkzaam bij Bij de meiden Kinderopvang. Ik heb er zin en ga jullie vast vaker zien vanaf nu.

 

Groetjes Manuela.

Manuela

 

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla Groot Bronsvoort- Prijs. Ik ben 26 jaar en woon met mijn man en 2 dochters in Dedemsvaart. In Februari 2013 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4 gehaald en ben onafgebroken werkzaam geweest in de kinderopvang.
Per 1 maart ben ik 2 dagen werkzaam Bij de Meiden in Hoogeveen en Stuifzand. Hier heb ik ontzettend veel zin in! In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, afspreken met vriendinnen en wat leuks doen met mijn gezin.

Groetjes Priscilla

Priscilla

Hallo,

Mijn naam is Maureen Strijker en ben 19 jaar oud. Ik woon met mijn ouders, broer en zus in Hoogeveen. Ik heb in het schooljaar 2018/2019 stage gelopen bij Bij De Meiden misschien dat jullie mij daar nog van herkennen. Ik heb nu in 2020 mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald en kan dus aan het werk bij Bij de meiden. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het belangrijk dat de kinderen in een veilige en gezellige omgeving opgroeien. Mijn hobby’s zijn voetballen en met mijn vriendinnen afspreken. Hopelijk tot snel!

Groetjes Maureen

Maureen