Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Nieuwe vloer!

Een tijd geleden hebben wij een nieuwe vloer uitgezocht, de vloer die wij op dit moment hadden was aan vervanging toe en dit is in goed overleg dan ook geregeld. Nadat de meeste administratie achter de rug was, was het tijd om de kleur uit te kiezen. Wat veel keuzes! Geel, oranje, grijs, groen, rood, blauw noem maar op! Samen hebben wij besloten om voor de lichtblauwe kleur te gaan! 

De planning was rond, op 24 en 25 juli zou de vloer worden gelegd. Dat hield voor ons in dat alles uit de groep moest, van kasten naar wipstoelen, naar commode en de koelkast. In het weekend waren er gelukkig hulptroepen gearriveerd! (Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp!) Het was een hele klus maar de hele groep was dan eindelijk leeg! Maandag 24 en dinsdag 25 juli zouden wij even tijdelijk kamperen in het speellokaal. 

Maandag 24 juli:

Het bedrijf is gearriveerd en ze gaan meteen hard aan het werk. Om 14:00 is de oude vloer er al helemaal uit en ligt de nieuwe cement vloer te drogen. 

Dinsdag 25 juli:

De cement vloer is droog en dat betekend maar één ding! De nieuwe vloer kan worden gelegd! Samen met de kinderen gingen wij af en toe even spieken want dit is toch allemaal wel erg interessant en spannend! Rond 15:00 was de vloer klaar! We hebben samen met de kinderen de vloer ingewijd met een dansje en daarna alles schoongemaakt. 

Woensdag 26 juli:

Het is eindelijk zo ver. We hebben de vloer gedweild en we hebben zoveel mogelijk spullen over gezet. Ook deze ochtend en middag waren er hulptroepen aanwezig! Top! Inmiddels zijn we een week verder en staat alles weer erg mooi op de plek. Wat zijn wij trots op deze nieuwe vloer! Dat er maar veel kindjes op kunnen tijgeren, kruipen, leren lopen en vooral heel mooi op spelen!

 

Groepsruimte Bij de meiden