Pagina wordt geladen ...
achtergrond
Bij de meiden Kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Flexibele opvang

Bij de meiden Kinderopvang biedt twee verschillende soorten Kinderopvang aan.
Flexibele opvang en vaste opvang.
Flexibele opvang houdt ook echt in flexibele opvang. Wel hebben wij een mininale afname van 3 uur per dag voor zowel KDV als BSO en een minimale afname van uren per maand. Voor de BSO geldt dat er per week minimaal 3 uur afgenomen moet worden en voor het KDV is dit 5 uur per week. Op basis van de aantal weken van het contract worden dan de minimale uren per maand uitgerekend, kies je bijvoorbeeld voor een schoolweken contract (40 weken) wordt het berekend voor die 40 weken. Kies je voor een 52 weken contract wordt het berekend op 52 weken.

Bij ons wordt er per uur betaald dat het desbetreffende kind ook echt daadwerkelijk aanwezig is. Bijvoorbeeld: er wordt opvang aangevraagd van 6:30-13:15, bij andere organisaties worden er dagdelen in rekening gebracht waardoor er vaak ook een deel van de middag betaald moet worden. Bij Bij de meiden Kinderopvang is dit niet het geval. Is er opvang aangevraagd van 6:30-13:15 dan zijn dit de uren die berekend worden. Niet meer niet minder.

Ook bij de BSO is flexibel echt flexibel. We vangen kinderen van verschillende scholen op. De tijden kunnen dus verschillen. Houdt er wel rekening mee dat als wij kinderen ophalen van school er een kwartier voor de tijd wordt berekend voor het ophalen van de kinderen. Dit omdat onze pedagogisch medewerkers vanaf dat tijdstip op weg zijn richting de scholen.